Uutuus! Säädettävät
LK-lasikaideprofiilit nopeuttavat
asennusta merkittävästi!

Tutustu tuotteeseen

Suomalaista laatua - Steelpro lasikaide- ja porrasjärjestelmät

View our references Browse our products
Lombard Wharf, London

Irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore

Read more

References

Lombard Wharf -asuinrakennus

London

Näyttävä Lombard Wharf asuinrakennus Lontoossa oli Steelpro:n ensimmäinen suuren kokoluokan projekti Englantiin. Kohde valmistui aikataulussa ja suunnitelman mukaan.

Read case study

Mall of Scandinavia -ostoskeskus

Stockholm

Ruotsiin vuonna 2015 valmistunut moderni kauppakeskus projekti oli merkittävä referenssi Steelpro:lle. Toimitimme kaikki kauppakeskuksen lasikaiteet, joista suurinosa oli kaarelle taivutettuja.

Read case study
View all references

Our story

Johtaja Jouko Rahikka jatkoi useita vuosia kestänyttä uraansa teräsurakoinnin parissa perustamalla Oy Steelpro Ltd:n vuonna 1997.

Johtaja Jouko Rahikka jatkoi useita vuosia kestänyttä uraansa teräsurakoinnin parissa perustamalla Oy Steelpro Ltd:n vuonna 1997.

Aiemmin teräsalalla toimineessa perheyrityksessä tapahtui suuri muutos vuonna 2006, kun Jouko kehitti yhdessä suunnittelijamme kanssa uudenlaisen lasikaidejärjestelmän, jossa hyödynnetään alumiinipursotustekniikkaa.

Tuolloin vielä nimellä LK65 kulkenut lasikaidejärjestelmä sai hienon vastaanoton arkkitehdeiltä ja suunnittelijoilta. Pian huomasimme, että kyseessä ei ollut vain pieni kehitysaskel, vaan kokonaan uusi tapa tehdä lasikaiteita ilman pystytolppia.

Ensimmäiset vuodet lanseerauksen jälkeen kehitimme tuotetta edelleen sitä mukaa, kun kokemuksemme ensimmäisestä tuotteesta karttui. Tämän työn tuloksena syntyi LK60, joka on tämän päivän menestysmallimme.

Vuonna 2009 kehitimme LK60-lasikaidejärjestelmän rinnalle täydentävän tuotteen, SP200-porrasjärjestelmän. Porrasjärjestelmässä hyödynnetään alumiinipursotustekniikkaa, samoin kuin menestyneessä lasikaidejärjestelmässä. Tekniikka takaa nopean, helpon ja kustannustehokkaan tuotannon sekä asennuksen.

Nyt yrityksellä oli käsissään kaksi menestystuotetta. Kaide- ja porrasjärjestelmän yleistyessä lopetimme teräsurakoinnin kokonaan vuonna 2010, minkä jälkeen olemme omistautuneet nykyisten ja uusien tuotteiden kehittämiselle. Kahden päätuotteen täydentämiseksi olemme kehittäneet muun muassa kiinnitysjärjestelmiä ja käsijohteita.

Vuonna 2016 korviimme kantautui toive Euroopasta, että markkinoille tarvitaan vieläkin kehittyneempiä lasikaidetuotteita. Aloimme kehittämään kaikessa hiljaisuudessa säädettävää lasikaideprofiilia, jonka saimme valmiiksi vuoden 2018 alussa.

Matkamme Euroopan valloitukseen voi alkaa!