SP200 Portaat

Portaat - SP200 Porrasjärjestelmä

SP200 on Steelpro:n oma alumiiniprofiilitekniikalla toteutettu porrasjärjestelmä. Porras on alunperin kehitetty työkaluksi arkkitehdeille ja rakennusliikkeille, jotta julkisten- ja yksityisten kohteiden porrasratkaisut saadaan toteutettua tyylikkäästi ja vaivattomasti.

Portaat - SP200

SP200 on kasvattanut suosiotaan myös yksityistenrakentajien keskuudessa järjestelmän tyylikkyyden ja asentamisen vaivattomuuden ansiosta. Toimitamme portaitamme myös suoraan yksityisiin kohteisiin. 


Portaiden valmistamisessa asentajan haasteet on otettu huomioon. Kaikki tarkkuutta tai erikoistyökaluja vaativat vaiheet tehdään tehtaalla tuotantotiloissa. Työmaalle on jätetty vain pakollinen: tehdasvalmisteisten osien yhteen pulttaaminen ja lasien asennus.

Tuotteen kaikki osat ovat tehty alumiinista pursottamalla. Tämä takaa osien korkean laadun ja liitossaumojen siisteyden. Portaan reisilankuissa on varaus pystytolpattomalle lasikaiteelle, mikä mahdollistaa lasikaiteiden käytön molemmilla tai vain toisella puolella portaikkoa.

Tutustu järjestelmäämme klikkaamalla alla olevia otsikoita tai ottamalla meihin suoraan yhteyttä!

Valinnanvapautta tyylissä Portaat: Valinnanvapautta tyylissä
Askelmien pinnoitteet Portaiden Askelmien Pinnoitteet
Porrasmallit Teräsportaat - Porrasmallit
Portaat ulko- ja sisätiloissa Portaat ulko- ja sisätiloissa
Käytettävät lasit Portaisiin käytettävät lasit
Portaiden turvallisuus Portaiden turvallisuus

Jätä yhteydenottopyyntö