Metalliportaat ja lasikaiteet kotiinne asennettuna!

Täyttämällä yhteystietosi alueenne Steelpro-ammattilainen ottaa teihin yhteyttä.

Yritys

Steelpro on suomalainen metallirakenteita rakennusteollisuudelle ja yksityiskoteihin toimittava vuonna 1997 perustettu AAA-luottoluokan yritys, jonka alumiinisia järjestelmiä on asennettu risteilyaluksista Lontoon luxus-koteihin, ja pääkonttoreista julkisiin tiloihin. Löyly Helsingissä, Mall of Scandinavia Tukholmassa ja lukuisat muut huippukohteet ovat valinneet Steelpron tuotteet. Nyt palvelumme kattaa myös yksityiset kodit!

Arvo

Porras on esteettisesti miellyttävä. Minimalistisessa rakenteessa ei näy ruuvin kantoja, kiinnitysosia, hitsisaumoja, peitetulppia tai muuta katsojan silmää tai käyttömukavuutta häiritsevää. Porras on jämäkkä, ei narise ja säilyttää vuosien saatossa värinsä. Porrasaskelmat pinnoitetaan aina asiakkaan valitsemalla materiaalilla, usein parketilla tai laatalla. Porras lasikaiteineen antaa tilantuntua. Kodistanne tulee entistä viihtyisämpi, se erottuu edukseen ja sen arvo nousee.

Projekti

Sopikaa vierailuaika asennuskohteeseen valtuutetun edustajamme kanssa, sillä projekti alkaa aina kohteen mittaamisella. Tämän jälkeen porras suunnitellaan ja valmistetaan Steelpron tehtaalla Vantaalla hyödyntäen aidosti fiksua modulaarista rakennetta. Porras toimitetaan asennuskohteeseen sovitussa aikataulussa ja asennetaan kahdessa, kolmessa päivässä. Jos projektinne sisältää lasikaiteita portaan ympäristössä tai muualla kodissanne, on tämä tietenkin huomioitava projektin suunnittelussa ja budjetissa. Ottakaa yhteyttä! Edustajamme on apunanne.

Budjetti

Steelpron porras kerroskorkeudella 3,0 metriä yksipuolisella lasikaiteella (porras on siis seinää vasten) maksaa asennettuna tyypillisesti EUR 9,000 – 11,000. Palvelemme mielellämme. Suunnitellaan yhdessä unelmiesi projekti!

Ota yhteyttä

    Yhteystiedot
    Viesti
    * Pakolliset kentät