SP200
Alumiininen porrasjärjestelmä
Uusi tapa suunnitella ja valmistaa upeita portaita

Tutustu tuotteeseen Lataa BIM-Objectit ja esitteet

Lasikaiteiden asennus tehty helpoksi – Tutustu uusiin säädettäviin lasikaideprofiileihin!

Lue lisää

Toteutettuja projekteja

Lombard Wharf -asuinrakennus

Lontoo

Näyttävä Lombard Wharf asuinrakennus Lontoossa oli Steelpro:n ensimmäinen suuren kokoluokan projekti Englantiin. Kohde valmistui aikataulussa ja suunnitelman mukaan.

Lue koko projekti esittely

Mall of Scandinavia -ostoskeskus

Tukholma

Ruotsiin vuonna 2015 valmistunut moderni kauppakeskus projekti oli merkittävä referenssi Steelpro:lle. Toimitimme kaikki kauppakeskuksen lasikaiteet, joista suurinosa oli kaarelle taivutettuja.

Lue koko projekti esittely
Referenssit

Historia

Jouko Rahikka perusti Oy Steelpro Ltd.:n vuonna 1997 palveltuaan Etelä-Suomen rakennusteollisuutta vuosikymmenien ajan. Osaavien käsien, sitoutuneen henkilöstön ja asiakaskeskeisen toiminnan avulla kysyntä kasvoi, ja teräsrakenneurakointia ja erikoismetallitöitä suoritettiin eduskuntatalosta alati suureneviin ostoskeskuksiin, ministeriöistä pääkonttoreihin. Oman tuoteportfolion kehityksen siivittämänä Steelpron asiakaskunta laajeni yksityiskoteihin ja julkisen rakentamisen koko kirjoon.

Nykyisin Steelpro tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuiset tuotteet ja kattavaan toimialatuntemukseen perustuvan palvelun, joka konkreettisesti tarkoittaa apua mm. kiinnitysten suunnittelussa, ja turvallisuuden ja rakennusmääräysten huomioimisessa. Arkkitehdeille ja rakennesuunnittelijoille Steelpro takaa mutkattoman suunnitteluprosessin valmiilla FEM-laskelmilla ja piirustuksilla.

Jouko ja suunnittelija Kalevi Järvinen kehittivät vuonna 2015 tolpattoman LK-lasikaideprofiilin, joka nousi välittömästi ammattilaisten suosikiksi ±40 mm säätövarallaan. Tällä rakennustyömaiden puitteissa jokseenkin pienellä mitalla todella on merkitystä, sillä kiinnityspinnan toleransseista huolimatta lasikaide on käsin suoraan säädettävissä ilman vaivalloista kiiloilla ja täytepaloilla pelailua. Steelpron lasikaidetta asentavat sadat lasitusliikkeet ja urakoitsijat ympäri Suomen. Lisäksi kaidetta voi ihastella maailman huippukohteissa kuten Lontoon Lombard Wharf.

Samainen duo, Jouko ja Kalevi, innovoi myös Steelpron SP200-porrasjärjestelmän. Kuten LK-järjestelmä, SP200 on täysin uniikki. Se on säädettävissä huoneistokorkeuden ja kokonaisetenemän muuttuessa. Porras on esteettisesti miellyttävä eikä hoikassa rakenteessa ole ruuvin reikiä, hitsisaumoja, peitetulppia tai muuta katsojan silmää tai käyttömukavuutta häiritsevää. Luonnollisesti Steelpron lasikaide sulautettiin SP200-porrasjärjestelmään jo suunnittelupöydällä.

Joukon eläköityessä vuoden 2020 lopulla, Steelpro aloittaa uuden ajanjakson tavoitteena vauhdittaa kansainvälistymistä. Uudet omistajat, toimitusjohtaja Janne Eklund ja hallituksen puheenjohtaja S.Olli Siikaluoma, investoivat organisaation kollektiiviseen osaamiseen, projektiliiketoimintaan, innovaatioihin ja tilaustoimitus-prosessin terävöittämiseen. Luovuus ja innovaatiot, ja palvelualttius ja asiakaskeskeisyys ovat lähtemätön osa Steelpron DNA:ta. Joukon arvomaailma edelleen viitoittaa Steelpron kehitystä.