Lasikaidejärjestelmät

Steelpron LK-järjestelmät ovat lasikaiderakentamisen edelläkävijöitä. Suunnittelemamme lasikaiteen voi asentaa ilman pystytolppia, mikä tekee siitä erittäin tyylikkään ja modernin. Lasikaide soveltuu kaikkiin tiloihin ja sitä voi hyödyntää myös esimerkiksi tuulensuojana.

Maailmanluokan uutuus! Säädettävä lasikaideprofiili (LK110 ja LK112) on markkinoiden nopein ja helpoin asentaa, sillä et tarvitse siihen erikoistyökaluja. Uutta profiilissa on säätö, joka mahdollistaa lasien suoristamisen asennuksen jälkeen. Metrin korkuinen lasi säätyy noin 40 mm suuntaansa ja profiilin vinous voi olla enimmillään noin 2,5 astetta.

Lasikaideprofiilimme valmistetaan alumiinista pursotustekniikalla, minkä ansiosta lopputulos on erittäin siisti ja tasainen. Profiili on pulverimaalattavissa kaikkiin RAL Classic -sävyihin. Muuntautumiskykyinen kokonaisuus on mietitty tarkkaan yksityiskohtia myöten ja sen hinta on erittäin kilpailukykyinen.

LK-lasikaidejärjestelmät soveltuvat sekä ulko- että sisäkäyttöön. Lasikaidekokonaisuutemme eivät sisällä ruostuvia komponentteja, sillä profiilit ja kiinnitysosat ovat alumiinia. Kun valitset lasikaideprofiilin, lasin ja käsijohteen oikein, saat lopputuloksena kestävän ja turvallisen kokonaisuuden, joka kestää hyvin elämää ja sään vaihteluita.

  • Tuotelinja

  • Tyyppi

  • Ominaisuudet