Glasräckesystem

Steelpron LK-system är föregångare inom glasräckeskonstruktion. Vårt glasräcke kan installeras utan stolpar, vilket gör det väldigt elegant och modernt. Glasräcket passar i alla utrymmen och kan även användas till exempel som vindskydd.

Världsklass nyhet! Den justerbara glasräckesprofilen (LK110 och LK112) är marknadens snabbaste och enklaste att installera, eftersom du inte behöver specialverktyg. Profilens nyhet är justeringsmöjligheten, som gör att glasen går att rätta till efter installationen. Ett glas på en meter kan justeras ca. 40 mm i sin riktning och profilens lutning kan vara upp till ca 2,5 grader.

Vår glasräckesprofil är tillverkad med aluminium extrusionsteknik, vilket gör slutresultatet väldigt rent och jämnt. Profilen kan pulvermålas i alla RAL Classic-nyanser. Man har noggrant tänkt igenom den anpassningsbara enheten och priset är mycket konkurrenskraftigt.

LK glasräckessystem är lämpligt både för utomhus- och inomhusbruk. Våra glasräckesenheter innehåller inte komponenter som rostar, eftersom profilerna är av aluminium. När du väljer rätt glasräckesprofil, glas och ledstång, får du som slutresultat en hållbar och säker helhet som uthärdar livet och väderväxlingar väl.

  • Produktlinje

  • Typ

  • Egenskaper

  • Töm alternativen