Julkinen toimistorakennus

Staffanstorp

Yrityksemme toimitti Suomen tuotantopisteestä kaksi asiakkaan mittojen mukaisesti esivalmistettua avoporrasta osissa rakennuskohteeseen Etelä-Ruotsissa.

Arkkitehtitoimisto: Ecoscape Architects AB

Portaiden ja lasikaiteiden asentaja: Skanska AB, Ruotsi

Portaiden ja lasikaidejärjestelmän toimittaja: SP200-porrasjärjestelmä ja LK60-lasikaidejärjestelmä, Oy Steelpro Ltd, Suomi

Projektin koko: 2 suoraa portaikkoa molemman puolen lasikaiteilla ja 42 m suoraa lasikaidetta karkaistulle laminoidulle lasille 17,52 mm

Valmistumisvuosi: 2013

 

 

 

Tämä on ollut yksi poikkeuksellisimmista Steelpron porras- ja lasikaideprojekteista vientipuolella. Yrityksemme toimitti Suomen tuotantopisteestä kaksi asiakkaan mittojen mukaisesti esivalmistettua avoporrasta osissa rakennuskohteeseen Etelä-Ruotsissa.

Portaat asennettiin kunnan toimistorakennuksen valoisaan ja avaraan pääaulaan. Ensimmäinen portaikko asennettiin maantason ja toisen kerroksen väliin ja oli mitoiltaan 7 metriä pitkä ja 1620 mm leveä. Toinen portaikko yhdistää toisen ja kolmannen kerroksen ja sen reisipalkin pituus on 7,2 metriä ja leveys 1445 mm.

Portaiden kevyt rakenne ja asennusmenetelmä ilman tulitöitä mahdollistivat projektin toteuttamisen suhteellisen lyhyessä ajassa. Portaiden avoimet askelmat ja tolpattomat lasikaiteet päästävät tilaan enemmän luonnonvaloa.

Steelpro antoi asennusurakoitsijalle teknistä tukea sekä portaiden asennuksen että lasikaiteiden osalta koko projektin toteutuksen ajan.